14 juni 2010

Voor alle duidelijkheid.

Wie 9 juni op de PVV van Geert Wilders heeft gestemd, heeft daarmee gekozen voor de volgende programmapunten (uit het verkiezingsprogramma van de PVV: http://www.pvv.nl/images/stories/Webversie_VerkiezingsProgrammaPVV.pdf/).

• Preventief fouilleren in het hele land
• Etnische registratie van iedereen. Inclusief vermelding ‘Antilliaan’
• Omkering bewijslast bij noodweer in eigen woning/bedrijf

"We nemen ook afscheid van vreemdelingen die geen baan hebben – met het programma ‘Werken of Wegwezen’.

De liefde voor ons land zal snel afnemen als we immigranten voor tien jaar uitsluiten van de sociale zekerheid."

• Alle islamitische scholen dicht
• Schaf de Eerste Kamer af
• De Koning uit de regering
• Geen toegang van Roemenen en Bulgaren tot de Nederlandse arbeidsmarkt,
terugdraaien toegang Polen
• Geen uitkeringen voor boerkadraagsters of mensen die slecht Nederlands spreken
• Stop de islamisering in de zorg, stop voortrekken allochtonen en illegalen
• Versoberen geestelijke gezondheidszorg
• Geen folders of andere overheidscommunicatie in een taal anders dan Nederlands (of
Fries)
• Verbod op ritueel slachten
• Respect voor de vele lokale tradities: kievietseieren zoeken in Friesland, carnaval in
Limburg etc.
• We houden de subsidies voor musea, bibliotheken en ons erfgoed in ere, maar
kunstsubsidies schaffen we af

"Wij willen af van de ontwikkelingshulp. Alleen noodhulp blijft bestaan."

"En vooral: volledige immigratiestop voor mensen uit islamitische landen"

• Strijd tegen islam moet het kernpunt van ons buitenlands beleid worden
• De VN wordt gedomineerd door de OIC, het islamitische blok. We moeten er dus niet te veel van onder de indruk zijn
• Onze ambassade moet verhuizen naar de hoofdstad van Israël: Jeruzalem
• Banden met frontlijnstaten van de islam die in het defensief zitten aanhalen
• Ook andere landen verdienen onmiddellijk onze steun als zij getroffen worden door de
jihad, zoals Denemarken en Zwitserland
Wie nog steeds denkt dat de PVV een gewone, fatsoenlijke partij is, doet er goed aan hun verkiezingsprogramma eens door te bladeren. Hier volgt een bloemlezing.


"De verzorgingsstaat is verworden tot een magneet voor gelukzoekers uit islamitische landen, een afhaalloket voor onevenredig veel lanterfantende moslimimmigranten."

"Moeten we lijdzaam toezien hoe alles wat ons dierbaar is vernacheld wordt door een losgeslagen elite?"

"Onze strijd is niet eenvoudig. Niet alleen hebben de linkse elites bezit genomen van veel cruciale plaatsen in de samenleving, hun alliantie met de islam betekent dat ook fysiek gevaar dreigt. Het lot van Pim Fortuyn en Theo van Gogh is een waarschuwing en een herinnering."

"De massa-immigratie heeft enorme gevolgen voor alle facetten van onze samenleving. Het is economisch gezien een ramp, het tast de kwaliteit van ons onderwijs aan, vergroot de onveiligheid op straat, leidt tot een uittocht uit onze steden, verdrijft Joden en homo’s en spoelt decennia vrouwenemancipatie door de wc. Om er even een sector uit te lichten: zelfs de zorg islamiseert in rap tempo. Moslimvrouwen die behandeling door mannelijke artsen weigeren, moslima’s die niet door mannelijke broeders willen worden gewassen, islamitische ouderen die van de koks in hun verzorgingshuis halal voedsel eisen, medewerkers van de thuiszorg die een tolk moeten meenemen omdat de patiënt slechts het Turks of Arabisch beheerst. En wie, denkt u, betaalt die tolk? En waarom is die tolk eigenlijk nodig?"

"Onze straten worden geteisterd door tuig. Nederland is op veel plekken zeer onveilig. Waar vroeger criminaliteit een incident was, zien we nu dat hele wijken worden overgenomen. De straatterroristen hebben het voor het zeggen. De politie treedt te weinig op. Onze agenten zitten te veel binnen, achter de computer."

"De politie moet heer en meester zijn op straat.

Toegeven aan het tuig is het begin van het einde."

"Nu besluiten D66’ers in toga nog graag tot taakstraffen, want anders kwetst dat de tere ziel van de misdadigers maar. De Partij voor de Vrijheid wil de vrijheid van rechters aan banden leggen."

"Er bestaat een wereld van verschil tussen wat het Nederlandse volk vindt en wat de elites vinden.

De burger snapt het en de elites niet.

Wat we moeten doen is de macht teruggeven aan de burger. Alleen een radicale democratisering kan de dominantie van de linkse elites breken."

"In de praktijk zijn het slechts linkse actiegroepen die aan het subsidie-infuus liggen, bijvoorbeeld op het gebied van klimaat, Israël, massa-immigratie, ontwikkelingshulp. Dat moet stoppen. Ons volk moet niet met haar eigen belastinggeld iets worden aangepraat waar het tegen is."

"De EU moet zich beperken tot een Europese Economische Gemeenschap. Hun vlag halen we neer, hun ‘president’ gaat zijn kleinkinderen vermaken en hun volkslied zingen ze maar onder de douche. Nederland moet blijven!"

"We zeggen gedag tegen de ‘alles-is-leuk’-cultuur. De onderwijzer wordt weer gewoon aangesproken met ‘meester’ of ‘juf’. De Canon van Nederland wordt verplicht op de basisschool, het volkslied wordt geleerd en op elke school hangt onze vlag. Goede scholen zijn veilige scholen."

"Kinderen leren nu over hoe mooi de islam is en dat het een verrijking is van Nederland, maar wat de Tachtigjarige Oorlog was, is hen onbekend. Onze heroïsche vaderlandse geschiedenis mag meer in het zonnetje worden geplaatst. Het Nationaal Historisch Museum wordt geen weg-met-ons-museum."

"De staatsomroep excelleert de laatste jaren vooral in het waarschuwen tegen de Partij voor de Vrijheid. Avond aan avond paraderen er linksmensen die door linkse omroepen worden uitgenodigd hun politiek-correcte meningen te debiteren. Dat allemaal op uw kosten."

"De burgemeester van Zaltbommel zegt: “Hebben wij een dure luchtmacht nodig voor vage oorlogen in verre landen, of bevindt de vijand zich in eigen land?”
Hij doelt daarmee op de problemen in zijn stad met straatterroristen."

"Israël vecht voor ons. Als Jeruzalem valt, dan zijn Athene en Rome aan de beurt. Daarom is Israël het centrale front in de verdediging van het Westen. Daarom moeten we alles op alles zetten om het offensief van de linksen en de mohammedanen om Israël te vernietigen te stoppen.

Het is geen territoriaal maar een ideologisch conflict, een conflict tussen de rede van het vrije Westen en het barbarisme van de islamitische ideologie."

4 opmerkingen:

 1. Tja, daar hoef je verder ook helemaal geen eigen tekst bij te schrijven. Jammer dat niet iedereen ziet dat deze partij een persiflage van zichzelf is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. niet te flauw
  prima peer die Wilders
  helemaal mee eens
  dat ligt daar toch maar vijf keer per dag
  aan elkaars reet te ruiken
  en verder:
  is de Zeeman lang van huis
  dan verslenst zijn zuiderkruis

  zij die buikspek gaan eten, groeten u

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Denkt u echt dat mensen onder de indruk raken van uw mening over de PVV door alleen maar de standpunten van de PVV te kopiëren?

  Wilders heeft gewoon gelijk en omdat u niet begrijpt dat één miljoen mensen daar hetzelfde over denken; bent u dus feitelijk bezig om de PVV aanhang te vergroten door overal zijn partij standpunten neer te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste Anoniem,

  Ik heb alleen de PVV-standpunten op mijn weblog gezet om mensen te informeren die destijds PVV hebben gestemd zonder die standpunten te lezen, dus puur op basis van uitlatingen van Wilders. Het leek me dat weldenkende mensen zouden schrikken als ze deze punten op een rijtje zouden zien. Het risico dat ik hiermee hun aanhang vergroot, neem ik dan maar. Maar ik denk dat u me dan te veel macht toedicht. Bovendien verkondig ik juist nauwelijks een mening. Ik laat de meningvorming aan de lezer over. Ik vermoed dat die miljoen mensen lang niet allemaal hebben gelezen wat Wilders en de zijnen concreet van plan waren. Inmiddels weten we dat daar - gelukkig - weinig van terecht is gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen

 
Creative Commons License
Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.